A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény 25. § (3) bekezdése szerint közgyűlési határozat alapján létesített kamerarendszer a következő feltételek együttes fennállása esetén üzemeltethető:

 

a) a kamerarendszer kizárólag az emberi élet, a testi épség, a személyi szabadság védelmét, a jogsértő cselekmények megelőzését és bizonyítását, valamint a közös tulajdonban álló vagyon védelmét szolgálja,

b) a fennálló körülmények valószínűsítik, hogy a jogvédelem más módszerrel, mint a felvételek felhasználása, nem érhető el,

c) alkalmazása az a) pontban meghatározott célok eléréséhez elengedhetetlenül szükséges mértékig terjed, és nem jár az információs önrendelkezési jog aránytalan korlátozásával.

 

A kép -, és hangfelvétel személyes adat, így kamerarendszer bevezetése esetén számos adatvédelmi rendelkezéseknek kell megfelelnie.

 

Irodánk a következő elemekből álló szolgáltatáscsomaggal segíti működését:

  • személyes konzultáció

  • kamerarendszer bevezetésével járó dokumentáció elkészítése

  • közgyűlés előtti képviselet

  • üzemeltetési szerződés véleményezése

  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) előtti eljárás a kötelező nyilvántartási szám regisztrációja végett

 

Bővebb tájékoztatásért és személyes ajánlatkérésért keressen bennünket az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

 

 info@kustoslawfirm.com

+36 20 590 4631

1143 Budapest, Stefánia út 77.

 

Társasházak számára összeállított csomagunk

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

© Dr. Kustos Petra

2011.- All rights reserved.

Minden szerzői jog és más szellemi termékek jogai a weboldalon található szövegekhez, képekhez, hangokhoz, szoftverekhez vagy más anyagokhoz kapcsolódóan a Dr. Kustos Petra Ügyvédi Iroda tulajdonát képezi vagy az eredeti tulajdonos engedélyének része. Az engedély nélküli felhasználás tilos.

 

Adatkezelési nyilatkozatok 

Hírlevél esetében: Ön e-mail címének megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Dr. Kustos Petra Ügyvédi Iroda direkt marketing célból ajánlataival megkeresse. Hozzájárulásának visszavonását az info@kustoslawfirm.com email címen kérheti.

Online kapcsolatfelvétel esetében: Személyes adatait és üzenetét az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény és a 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján és azzal összhangban kezeljük, azokat harmadik fél részére nem adjuk át. Adatainak törlését az info@kustoslawfirm.com email címen kérheti.

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now